Stranieri

Veste extraordinară pentru un tânăr fotbalist român » Presa din Anglia scrie că s-a înțeles cu Arsenal!

Cătălin Cîrjan, în dreapta, la una dintre vizitele făcute pe Emirates / sursă foto: Instagram Cătălin Cîrjan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 ianuarie 2019

Noul an a debutat cum nu se putea mai bine pentru Cătălin Cîrjan, un fotbalist de doar 16 ani de la Viitorul Domnești. Presa din Anglia a anunțat că fotbalistul s-a înțeles cu superputerea din Premier League Arsenal.

Jucătorul a dat probe pe Emirates în vară, dar mutarea s-a putut face abia acum din cauza faptului că nu împlinise 16 ani la momentul respectiv.

"Puştiul-minune român Cătălin Cîrjan şi-a confirmat mutarea la Arsenal prin pagina sa de Instagram. Jucătorul de 16 ani era aşteptat să semneze cu tunarii în momentul în care împlinea vârsta de 16 ani şi a conformat că asta s-a întâmplat publicând o poză cu el sub logo-ul clubului de pe Emirates", a scris publicația Football.London.

Daily Canon, o comunitate online a fanilor lui Arsenal, a publicat o scurtă analiză a lui Cătălin Cîrjan:

"Arsenal nu va anunţa mutarea oficial deoarece Cîrjan vine deocamdată cu o bursă, nu cu un contract profesionist. Va trebui să aşteptăm până în vară pentru a primi o confirmare şi din partea clubului.

The Mirror îl descria pe Cîrjan drept un puşti-minune într-un articol din august, însă acesta are în faţă o provocare: să reuşească acolo unde alt mijlocaş român, Vlad Dragomir, a eşuat. Dragomir a plecat în vara lui 2018 fără să apuce să debuteze în echipa mare".

Dragomir, 19 ani, a petrecut 3 ani la Arsenal, între 2015 și 2018. În prezent joacă la Perugia, în Serie B.

Vezi și: Ar fi cel mai important transfer din istoria recentă! Presa din Anglia anunță că Ciprian Tătărușanu e pe lista lui Liverpool

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.