Tenis

SIMONA HALEP // VIDEO Bouchard, surclasată de Simona Halep în preferințele fanilor » Supermingea desemnată punctul anului în Fed Cup

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 ianuarie 2019

Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, a contabilizat performanțe importante în 2018, dar a punctat în permanență și la capitolul estetică, reușind pe parcursul anului recent încheiat câteva lovituri de-a dreptul fabuloase.

Astfel, liderul mondial a primit din partea ITF premiul pentru loviura anului în FED Cup. Simona Halep a câștigat un schimb de excepție în meciul disputat la Cluj, în primăvară, contra elvețiencei Viktorija Golubic, 104 WTA, pe care a învins-o în trei seturi, scor 6-3, 1-6, 6-1.

Lovitura Simonei s-a petrecut în primul set, la scorul de 3-3. După un schimb mai lung, Halep a finalizat superb punctul, cu un backhand de excepție în lungul liniei, cu care a prins-o pe adversara sa pe contre-pied.

Pe locul 2 s-a clasat o lovitură reușită de Eugenie Bouchard, 87 WTA, în partida dintre Canada și Ucraina, iar votul fanilor a fost cel care a făcut diferența, lovitura Simonei Halep obținând 53% dintre voturile exprimate.

Vezi și: Tablou stelar la Sydney! Primul turneu al Simonei Halep e încărcat cu 8 dintre primele 10 jucătoare ale lumii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.