Diverse

FOTO Cum au petrecut Revelionul fotbaliștii Ligii 1

+20 Foto
Mihai Bălașa și-a sărutat cu foc partenera, italianca de 27 de ani Giusi Tesoriere

Articol de Andrei Crăiţoiu, Eduard Apostol  —  joi, 03 ianuarie 2019

Jucătorii din campionatul intern s-au relaxat alături de cei dragi la munte sau la mare, în destinații exotice sau exclusiviste.

Vacanța e scurtă, dar fotbaliștii din Liga 1 au savurat-o din plin. Profitând de Sărbătorile de iarnă, jucătorii au uitat de miza play-off / play-out, de terenurile desfundate în care au încheiat 2018 și cele pe care vor debuta oficial în 2019. Crăciunul a trecut repede, a fost și Revelionul, oamenii au încercat să treacă în noul an într-un decor care să-i împlinească sufletește. 

Exclusiviști

În funcție de buget și de posibilitatea de a se mișca, jucătorii au luat cu asalt fie stațiunile montane din România, fie au ales destinații memorabile. Nu s-au uitat la bani, fiindcă un sejur pe Valea Prahovei poate costa cât o vacanță exotică în Maldive.

Gazeta Sporturilor vă prezintă câteva cadre cu eroii Ligii 1 și locurile unde au ales să-și petreacă primele ore din 2019, mai ales că și fotbaliștii au fost generoși și au postat imagini de neuitat cu ei pe rețelele de socializare. Julio Baptista și-a dus familia într-un safari, nu degeaba îi va intra în vigoare de la 1 ianuarie noul salariu lunar de 35.000 de euro.

Coechipierul din atac, de la antrenamente, Omrani a revenit în Franța și s-a destins în familie. Jesus Fernandes a avut programată o vacanță în Columbia, iar Damjan Djokovici a petrecut mai multe zile în Emiratele Arabe, vizitând Dubaiul, apoi Abu Dhabi, cu amicii. 

La noi, la munte

În tabăra rivalilor din Capitală, la FCSB, în așteptarea antrenamentelor sub comanda noului antrenor Mihai Teja, jucătorii vicecampioanei au mizat în mare parte pe vacanțele la munte în România. La fel ca Teja, la fel ca Gigi Becali, care este nelipsit din Poiana Brașov. Chiar dacă au interzis la schiuri, steliștii au profitat din plin de zăpadă și n-au spus nu unei ture cu ATV-ul prin pădure.

Au fost și excepții care au decis că petreacă noaptea dintre ani în străinătate. Andrei Vlad a ales Franța, Lucian Filip a mers în Egipt, Harlem Gnohere a petrecut alături de familie și cei doi copii în Franța, iar Antonio Jakolis s-a dus acasă în Croația. 

Au împânzit mapamondul

Din lotul Craiovei, Alex Mateiu a călcat pe urmele colegilor Alex Mitriță și Florin Gardoș mergând să se bronzeze în Maldive. Aceasta în timp ce Mirko Pigliacelli a sărbătorit cu familia în piață, dar nu în orice piață, ci la New York, în Times Square. Cesar Meza Colli a făcut plajă în Mexic. Sergiu Hanca a uitat de relele de la Dinamo în Cancun, în timp ce Mihai Popescu a profitat de vacanța la Dubai pentru a o cere în căsătorie pe logodnica sa, Larisa.

Dylan Flores (Poli Iași) a mers și el pe urmele antrenorului său, Flavius Stoican, alegând Florida ca destinație de vacanță. Gabi Deac (FC Voluntari) a trăit farmecul Revelionului la Helsinki, în Finlanda. Iar Ghislain Guessan (Chiajna) a dorit să înceapă 2019 în Orașul luminilor, lângă Tour Eiffel. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.