Campionate

VIDEO Tammy Abraham, mașina de goluri din liga secundă engleză, e aproape transferul în Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 ianuarie 2019

Tammy Abraham (21 de ani), fotbalistul împrumutat de Chelsea la Aston Villa, ar putea reveni în Premier League mai repede decât spera.

Tammy Abraham e numele aflat pe buzele tuturor britanicilor în această perioadă. Vârful de 21 de ani este de neoprit, marcând în 8 dintre cele 10 partide jucate de Aston Villa pe teren propriu în liga secundă din Anglia.

Wolverhampton, revelația sezonului, a pus deja banii pe masă. Portughezul Nuno Espirito Santo a pus la bătaie 30 de milioane de euro pentru Abraham, dar Chelsea nu pare dispusă să își cedeze perla. Tammy e împrumutat la Villa doar până la finalul sezonului, urmând a se întoarce pe Stamford Brigde.

Wolves ocupă poziția a opta în Premier League, cu 29 de puncte.

16goluri a înscris Tammy Abraham în actualul sezon de Championship, fiind golgeterul competiției, la egalitate cu Billy Sharp de la Sheffield Utd

44de goluri a marcat Abraham în primele două eșaloane fotbalistice ale Angliei, toate din interiorul careului de 16 metri.

Vezi și: 

CHRISTIAN PULISIC // Transfer colosal în startul anului: Chelsea plătește 64 de milioane de euro pentru starul Borussiei Dortmund

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.