Campionate

PlictiSarri » 70 la sută posesie, zero ocazii! Chelsea a fost fluierată de fani, iar ziarele au desființat echipa londoneză

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 03 ianuarie 2019

Chelsea a început 2019 cu un semieșec, dar, mai mult decât acest 0-0 acasă cu Southampton, a dezamăgit prin jocul slab, o tiki-taka deranjantă pentru fani și plictisitoare pentru presa britanică.

Perioada de grație s-a dus, iar acum Maurizio Sarri a devenit ținta criticilor.

"Bore-Ball. Chelsea a avut peste 70 la sută posesie, dar nu și-a creat nicio ocazie mare", a titrat The Sun, care-l acuză pe italian pentru schimbarea poziției lui Kante, prin mutarea franco-malianului din fața apărării, pentru a-i face loc preferatului Jorginho, adus de la Napoli.

"Fără Hazard, singura lumină se stinge"

Daily Mirror l-a criticat pe managerul londonezilor pentru lipsa unui X-factor și a spiritului de luptă:

"După un exercițiu de trezire după Sărbători cu Palace, încă o evoluție fără inspirație a unei foste campioane a Angliei. Scoateți-l pe Eden Hazard din echipă și singura lumină se stinge.

Joc fără contur și fără să amenințe poarta, niciun semn de agresivitate de stradă pe care obișnuia s-o aibă cu Diego Costa". Iar Daily Express a punctat și reacția suporterilor de pe Stamford Bridge: "Evoluția cenușie, în fața unui portar debutant, a fost fluierată".

Morata putea salva rezultatul în fața antepenultimei clasate, dar golul i-a fost anulat pentru ofsaid, o decizie controversată a arbitrului. Chelsea rămâne pe locul 4, dar Arsenal și Man. United se apropie amenințător. 

"Am jucat bine în primii 80 de metri, dar nu ne-am descurcat în ultimii 20. Am dominat, însă nu ne-am creat suficiente ocazii și în astfel de meciuri doar dacă reușești să marchezi primul gol găsești apoi spații"
Maurizio Sarri, manager Chelsea

"A fost dificil și pentru că Pedro a fost out, Giroud la fel, Hudson-Odoi accidentat și, după 35 de minute, l-am pierdut și pe Willian. Problema lui nu este gravă și într-o săptămână se va antrena cu echipa și Pedro"
Maurizio Sarri, manager Chelsea

38 de goluria marcat Chelsea în 21 de etape, având cel mai slab atac din primele 6 echipe în Premier. Însă doar defensiva lui Liverpool e mai bună ca a londonezilor

4 dintrecele 5 egaluri din acest campionat au fost făcute de Chelsea acasă, trei dintre ele fiind remize albe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.