Tenis

FOTO Cea mai mare surpriză în primele turnee din 2019! Wozniacki a fost eliminată de Bianca Andreescu, locul 152 WTA, jucătoare cu origini române

+4 Foto
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 January 2019

Caroline Wozniacki (3 WTA, 28 de ani) a fost eliminată azi de la Auckland de Bianca Andreescu (152 WTA, 18 ani), scor 4-6, 4-6.

După mai bine de două ore de joc, jucătoarea canadiană cu origini române s-a impus în fața campioanei de la Australian Open 2018. Ambele seturi au fost extrem de disputate, cu multe game-uri decise după avantaje.

Bianca Vanessa a reușit câte două breakuri în fiecare set, Wozniacki fiind de multe ori depășită de forța superioară a adversarei. Loviturile de forehand ale lui Andreescu au făcut diferența, aceasta fiind a doua victorie a carierei în fața unei jucătoare de top 20. A mai învins-o și pe Kristina Mladenovic în 2017, 13 WTA la acea vreme.

"Nu-mi vine să cred în acest moment. Am visat să joc la acest nivel în fața jucătoarelor de top și acum sunt aici. Am luptat până la final", a spus jucătoarea de 18 ani la finalul confruntării.

În sferturi, Bianca Andreescu o va întâlni pe legendara Venus Williams (39 WTA).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.