Liga 1

Liță Dumitru explică motivele pentru care a renunțat definitiv la România: "Nea Mircea ar fi putut să-mi dea și mie bani"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 January 2019

Fostul mare internațional Liță Dumitru, care pe 2 ianuarie a împlinit 69 de ani, a vorbit despre viața lui în Statele Unite al Americii.

Liță s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a primit nicio șansă de a antrena în Liga 1 și a vorbit despre motivele pentru care a plecat din România.

"Acum sunt în Atlanta. Am depus actele pentru viza de rezidență permanentă. Mai durează câteva luni. Lucrez la un club unde antrenez echipe de juniori. E foarte greu aici.

Eu am tot așteptat o șansă, ca nea Mircea (n.r. Mircea Minea, primarul Chiajnei) să mă pună antrenor la Chiajna, după 10 ani la Liga a 2-a. Eu am o relație foarte bună cu el, așa cum a dat bani la toții antrenorii care au fost acolo, putea să-mi dea și mie. Nu mai mult. Am tot așteptat și am îmbătrânit.

Am făcut multe în fotbalul românesc, dar «greii» m-au marginalizat.

Am îmbătrânit așteptând o ocazie. Îmi doream să fiu mai folositor României. Am scos mulți fotbaliști, dar nu știu ce mi-a lipsit. Probabil am avut gura prea mare", a declarat fostul mijlocaș la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.