Tenis

UPDATE Româncele, OUT de la Shenzen! Prăbușire pentru Sorana Cîrstea + eliminare dramatică pentru Niculescu

FOTO: facebook.com/pg/ShenzhenOpenTennis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 ianuarie 2019

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen de americanca Alison Riske, locul 62 WTA, scor 5-7, 1-6. 

UPDATE 13:30 

Și Monica Niculescu, locul 99 WTA, a fost eliminată în sferturi la Shenzen. Românca a pierdut meciul contra chinezoaicei Yafan Wang, locul 70 WTA, scor 6-2, 6-7 (4), 1-6.

Românca a dominat primul set, reușind două break-uri. Forma bună a continuat și în startul setului secund, când a condus cu 4-3. Niculescu a servit la 5-3 pentru câștigarea meciului, dar Wang a revenit și s-a impus în tie-break. În setul trei, Wang a făcut două break-uri, în timp ce Niculescu a câștigat doar un break.

Știrea inițială:

Partida care a început joi și a fost oprită din cauza ploii s-a reluat în această dimineață de la scorul de 2-0 pentru Sorana. Românca a început bine și a condus cu 5-3, servind pentru câștigarea setului. Riske a revenit și a câștigat patru game-uri la rând, adjudecându-și primul set cu 7-5.

În setul doi, Riske a dominat autoritar și s-a impus cu 6-1. Americanca a făcut trei break-uri, în timp ce Sorana a reușit să câștige doar un game, nefiind capabilă să joace la nivelul adversarei.

De la ora 10:00, Monica Niculescu, locul 99, se va duela în sferturi cu chinezoaica Yafan Wang, locul 70.

Vezi și:

VIDEO Probleme înainte de Australian Open: Maria Sharapova s-a retras în sferturi la Shenzen! Ce accidentare acuză 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.