Diverse

Gigi Becali și-a anunțat revenirea în politică: "Vreau să-mi unesc forțele cu el, că e om deștept"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 January 2019

Gigi Becali (60 de ani) a spus în ultimii ani că nu vrea să mai revină în politică, dar se pare că 2019 i-a adus alte gânduri finanțatorului FCSB, care s-a răzgândit.

Omul de afaceri vrea să se alăture lui Traian Băsescu, fostul președinte al României, și omul pe care l-a atacat în nenumărate rânduri în trecut.

"M-am întâlnit cu președintele PMP, Eugen Tomac, la Teleferic. I-am zis că vreau să mă întâlnesc și cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de dreapta din opoziție. Am uitat tot răul, gata.

Mi-aș dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deștept. Eu țin minte doar când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia și m-a invitat la Cotroceni. A fost o onoare pentru mine", a spus Becali la Realitatea TV.

Gigi Becali a fost președintele partidului Noua Generație și membru în Parlamentul European în perioada iunie 2009 - decembrie 2012, iar din Parlamentul României a făcut parte între 2012 și 2013, apoi a fost condamnat la închisoare.

Interesant e că zilele trecute Becali a avut un conflict cu fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu, la Poiana Brașov. Mai multe detalii AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.