Liga 1

Becali a făcut show la prezentarea primului transfer rezolvat la FCSB » 10 declarații interesante: "Va ajunge la națională în câteva luni" + Ce fotbalist voia în locul lui "Messi" și de ce-l urmărește pe Neymar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 January 2019

Gigi Becali a făcut spectacol la prezentarea lui Florentin Matei (25 de ani) cu care a semnat astăzi pe o perioadă de 3 ani și jumătate. Alături de cei doi s-au mai aflat Mihai Teja și Mihai Stoica, ambii au stat de-a stânga șefului, în timp ce Matei era pe partea opusă.

Înaintea să înceapă să vorbească despre noua sa achiziție, Becali a surprins pe toată lumea cu sunetul de apel pe care-l avea la telefon: o rugăciune. "Sfinte ce..." a apucat să se audă din telefonul omului de afaceri, moment în care l-a trecut pe modul silențios. Matei a zâmbit, uitându-se spre telefonul patronului de la FCSB.

Becali a început apoi recitalul. Mai jos sunt 10 dintre cele mai interesante declarații ale lui Gigi Becali pentru Pro tv.

  1. Pe Matei l-am vrut de când... eu uitasem că a fost la noi când era mai mic. L-am văzut la Astra. Am văzut cum joacă și l-am vrut foarte mult. Acum când am aflat că e liber imediat am acționat.
  2. E genul de jucător care driblează, vreau să avem posesie, asta vrea și Mihai (n.r. Teja).
  3. Mihai s-a gândit la un moment dat la Răduț, dar eu i-am spus că Matei e 7 clase peste. Matei scoate 3 oameni din joc, nu unul.
  4. Mi-a plăcut foarte mult când a jucat pe gheața aia și i-a lăsat pe Dinamo în play..., în play-out. El a jucat pe gheață, pe zăpadă și a driblat.
  5. Cred că Matei va prinde echipa națională în câteva luni.
  6. M-a bucurat că i-a zis taică-su să vină la Steaua. Taică-su e mare stelist.
  7. Matei e jucătorul care-mi place. Uite, de exemplu Messi. Nu se mai naște ca el. E 7 clase peste tot ce a existat în fotbal, dar eu nu mă uit la Messi. Eu mă uit la Neymar (n.r. Matei râde în dreapta patronului). Messi e de 5 ori mai bun decât Neymar, dar eu mă uit la Neymar. Eu mă uit la Paris Saint Germain. De ce? Pentru că-mi place mingicăreala, spectacolul.
  8. Mai vreau un mijlocaș central. Cred că o să-l luăm și pe Iulian Cristea. O să facem ofertă clubului. Administratorul judiciar nu are voie să-l țină. Ei, fiind în insolvență, pierd bani până-n vară. Ei sunt obligați să-l dea. Le dau 100.000 de euro, nu-s de ici de colo.
  9. Teja mi-a spus ”Nea Gigi, nu vreau mulți jucători”. E posibil să vină Andrei Cristea dacă pleacă Gnohere. Chiar dacă nu pleacă Gnohere e posibil să vină Andrei Cristea.
  10. În următoarele 4 meciuri o să văd dacă Mihai (n.r. Teja) a implementat bine sistemul 4-3-3. Dacă nu, o să venim la 4-2-3-1.

"Mă bucur că am semnat, e o provocare și pentru mine. Îmi doresc să câștigăm campionatul" Florentin Matei

"Sunt bucuros că a venit Florentin. Împreună l-am vrut, e un jucător bun, cu calitate. Îl știam de când a făcut junioratul la Steaua. Eu eram secund atunci. A fost în străinătate și s-a maturizat" Mihai Teja, antrenor FCSB

15.000 €e salariul lunar al lui Florentin Matei la FCSB

Citește și:

UPDATE Florentin Matei a semnat contractul cu FCSB! Prima reacție a jucătorului și a lui Teja: "Îmi doresc asta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.