Liga 1

Nicolae Dică, dezvăluiri tari din culisele titlului pierdut » Cearta cu Budescu în prim plan: "Am niște informații"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 ianuarie 2019

Nicolae Dică a vorbit despre experiența de pe banca FCSB-ului, unde a rezistat un an și jumătate. S-a despărțit de formația roș-albastră în această iarnă.

Întrebat dacă e de părere că va fi vreodată vreun antrenor la FCSB care să se poată bucura de independență din partea patronului, Dică a răspuns: "Nu cred".

Tot în cadrul unei emisiuni la TV Telekom Sport, fostul antrenor al FCSB-ului l-a taxat pe Constantin Budescu, fotbalist care i-a creat câteva probleme, fiind la un moment dat nemulțumit de faptul că ajunsese să fie schimbat la pauză.

Întrebat de contrele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Budescu și dacă relația tensionată dintre ei a influențat într-un fel pierderea campionatului trecut, Dică a spus:

"Da, pot să spun că da, pentru că el a auzit nişte... din ce m-am interesat şi eu după, s-a supărat pe mine că a avut nişte informaţii din altă parte. Și astea au făcut ca randamentul lui să fie unul mai scăzut".

FCSB a terminat sezonul trecut pe locul 2, cu 49 de puncte, unul în urma campioanei CFR Cluj, dar 11 peste CS U Craiova, echipa de pe locul 3.

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Dică, replică pentru MM după ce acesta a "sifonat" la patron: "Sunt dezamăgit, fiindcă nu a înțeles tactica"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.