Liga 1

Reacția Peluzei Roș-Albastre după transferul renegatului Florentin Matei, fotbalist care a fost testat de Dinamo: "Tatăl lui ne-a promis ceva"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 ianuarie 2019

Florentin Matei (25 de ani) a semnat ieri cu FCSB pentru 3 ani și jumătate și revine astfel la formația de unde plecase în 2010. Suporterii roș-albaștrilor l-au primit cu brațele deschise, deși mijlocașul a dat probe la Dinamo în 2013 și le-a picat.

"Bine ai revenit acasă, Florentin Matei! 

«Messi» al României și-a început cariera la Steaua, a fost cel mai bun din generațiile din care a făcut parte, a plecat de la Steaua fiind lăsat de Gigi Becali, la rugămințile tatălui său (Costel Matei), dar nu înainte ca tatăl său să facă o promisiune, promisiune ce avea să se adeverească peste câțiva ani... Costel Matei: «Într-o zi, Matei va reveni la Steaua!»", au scris cei din Peluza Roș-Albastră pe contul lor de Facebook.

15.000 €va fi salariul lunar al lui Florentin Matei la FCSB

A DAT PROBE LA DINAMO! ŞI A PICAT

În vara lui 2013, după o experienţă complet ratată la Cesena, unde n-a bifat nici măcar un meci, Florentin Matei a venit la Dinamo. Antrenor la acea vreme în Ştefan cel Mare era Gheorghe Mulţescu.

Matei a venit în probe şi după ce s-a antrenat câteva zile n-a fost păstrat în lot. Imediat a semnat cu Volin Luţk, iar perioada petrecută în Ucraina a fost una foarte bună: în doi ani şi jumătate a bifat 10 goluri în peste 50 de meciuri jucate acolo.


Citește și:

S-a întors RENEGATUL! Puștiul trimis de Becali să se antreneze pe câmp a revenit la FCSB după 8 ani » Bornele carierei lui Matei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.