Liga 1

SALT BAE. VIDEO Noua fiță printre fotbaliștii lumii a ajuns și-n Liga 1 » Jucătorul român care tocmai a "gustat" virala de pe net, după Messi sau Ribery

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 January 2019

Marii fotbaliști ai lumii au lansat o nouă fiță: să se filmeze și să posteze pe rețelele de socializare în timp ce mănâncă la restaurantul exclusivist Nusr-Et, unde celebrul bucătar Salt Bae face spectacol la mese. 

În ultimele luni, mai multe nume mari din fotbalul mondial au profitat de zilele libere și au mers la restaurantele din Istanbul și Dubai unde lucrează bucătarul turc, pentru a gusta o friptură servită într-un stil aparte de acesta, un adevărat ritual făcut live în fața clienților. 

Diego Maradona

În martie, Diego Maradona a fost în vizită la Salt Bae, cei doi făcând show la masă.

Leo Messi & Paul Pogba

În noiembrie, Leo Messi și Paul Pogba au fost și ei în Dubai. Cei doi s-au întâlnit cu Salt Bae, care le-a oferit o experiență pe cinste.

 

Franck Ribery

Vineri, Franck Ribery, mijlocașul lui Bayern, s-a întâlnit cu Salt Bae la Istanbul. Francezul a comandat o friptură învelită în aur, pentru care a plătit 1.200 de euro. "Nu există un mod mai bun să încep anul ca o vizită la fratele meu turc", a scris Ribery.

Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, atacantul polonez al lui Bayern, i-a făcut o vizită bucătarului turc la începutul acestui an.

Adrian Mutu

Nici Mutu nu a ratat ocazia de a vizita restaurantul Nusr-Et din Dubai. "Briliantul" și soția lui au fost în vara trecută pentru a cina.

 

Salt Bae, pe numele său Nusret Gökçe, este un bucătar turc care a devenit viral pe internet la începutul lui 2017 prin modul în care prepară fripturile apoi le presară cu sare în fața clienților.

Gökçe are în prezent două restaurante, unul în Istanbul, deschis în 2010, și unul în Dubai, deschis în 2014. Turcul s-a lăsat de școală în clasa a 6-a pentru a deveni ucenicul unui bucătar în Istanbul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.