Liga 1

Ofertă uriașă pentru Ianis Hagi: "Aseară am participat la discuție: în fața mea s-au oferit 4 milioane de euro, dar băiatul nu e de atât!"

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 05 January 2019

Dumitru Dragomir susține că a fost martor ieri la o discuție în care reprezentantul unei misterioase echipe, fostul șef LPF nu a vrut să-i dea numele, ar fi oferit 4 milioane de euro pentru Ianis Hagi (20 de ani).

"Am participat aseară la o discuție în care s-au oferit 4 milioane de euro pe Ianis Hagi. Nu cred că Gică a fost de acord. Hagi n-a fost implicat în această discuție. Eram eu cu plătitorul și cu impresarul. Nu e vorba despre Gigi Becali.

E o ofertă de afară. În fața mea s-au oferit 4 milioane și impresarul (n.r. cel mai probabil italianul Pietro Chiodi) a spus că nu vrea! Întâmplător, erau la mine la hotel și am participat și eu. Eu am spus că face 14 milioane! 

Ăla se uita la mine, am băut cafeaua și aia a fost. Nu vă spun nimic altceva. Am și martori la discuție. Băiatul ăsta nu e de 4 milioane de euro!", a declarat Dragomir, azi, la TV Digi Sport.

Altfel, Ianis Hagi și Ionuț Radu au fost incluși de UEFA pe lista celor mai promițători 50 de fotbaliști din lume. Mai multe detalii AICI

Citește și:

Dezvăluiri despre schimbările de la Viitorul: "Așa va fi după plecarea lui Hagi" » Cine se va ocupa de echipă + cine va fi antrenor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.