Liga 1

Dică iese la atac și-l ironizează pe Alibec: "De-aia nu băga el mingea în poartă?!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 ianuarie 2019

Denis Alibec (28 de ani) a plecat cu scandal în vara anului trecut de la FCSB, după ce s-a scris că jucătorul l-a jignit în timpul antrenamentelor pe antrenorul de atunci al roș-albaștrilor, Nicolae Dică (38 de ani).

Tehnicianul, acum liber de contract, a vorbit despre situația respectivă și nu s-a ferit să-l "înțepe" pe actualul atacant al Astrei.

"Eu am avut mare încredere în Alibec, pentru că îl ştiam foarte bine de când am venit. Primul jucător cu care am avut o discuţie înainte să începem noi pregătirea a fost Denis.

Am văzut că s-a comentat foarte mult că antrenorul... Păi, Denis Alibec a jucat, nu antrenorul nu l-a lăsat să bage mingea în poartă.

Poate au fost momente când Bizonul trebuia să joace mai mult, dar aşa a fost decizia atunci. Şi politica clubului, pentru că şi clubul tot spera că el va juca bine şi că se vor lua bani mulţi pe el.

Într-adevăr, a avut perioadă bună în cantonament, în Turcia, când s-a pregătit bine şi am crezut că o să poată să treacă peste momentul mai greu pe care-l avea", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

1 golîn 20 de meciuri jucate în Liga 1 în ultimul sezon la FCSB a reușit Alibec

 Citește și:

Demis de FCSB, Dică dă din casă: "Gigi Becali îl place foarte mult, e posibil să revină la Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.