Liga 1

FOTO EXCLUSIV Ghencea, bun de arat și semănat :) » Am fost astăzi la stadionul Stelei, la 4 luni de la startul demolării, iar lucrările sunt în toi

+14 Foto
Foto: Vlad Nedelea

Articol de Vlad Nedelea  —  Saturday, 05 January 2019

Reporterul GSP a mers sâmbătă la stadionul Ghencea pentru a vedea în ce stadiu sunt lucrările începute în august la arena care ar trebui să fie gata pentru Euro 2020.

Pe câmpul cenușiu, dezolant de gol, muncitorii continuă să sape pentru a scoate pământul, iar într-o parte a stadionului, unde cel mai probabil va fi parcarea subterană, s-a "forat" mai adânc.

Se preconizează ca la începutul primăverii să se înceapă și turnarea fundației. În tot acest timp, la stadioanele Dinamo și Rapid lucrările încă n-au început, chiar dacă și ele trebuie să fie gata în 2020.

Asociația Steliștilor 1947 anunță că proiectul noului stadion Steaua a suferit câteva modificări și că arena nu va mai arăta exact așa cum CNI a anunțat inițial. 

Sursa citată a prezentat o schiță după cum ar urma să arate noua arenă a roș-albaștrilor. CNI n-a făcut însă deocamdată niciun anunț oficial cu privire la modificările care ar avea loc la proiect. 

Cum ar urma să arate arena conform ultimelor modificări:

Iată simularea celor de la AS 47:

Cum arăta proiectul inițial anunțat de CNI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.