Liga 1

Provocarea începutului de an: "Dacă Becali are curaj să jure pe Biblie că nu a făcut asta, îi cedez ce jucători vrea din echipa mea! Pe alese"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 ianuarie 2019

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan, profită de faptul că Gigi Becali se declară un tip credincios și îl provoacă pe patronul FCSB, pe care îl suspectează că a încălcat regulamentul în cazul fundașului Iulian Cristea (24 de ani), intrat de la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu ardelenii. 

"Dacă Gigi Becali are curaj să jure pe Biblie că Iulian Cristea n-a semnat cu Steaua înainte de 31 decembrie, atunci eu îi dau orice jucători vrea el de la Gaz Metan. Pe alese!", a declarat Mărginean la TV Telekom Sport.

Dacă s-ar confirma că FCSB a semnat cu Iulian Cristea înainte de 1 ianuarie 2019, când fotbalistul lui Gaz Metan intra în ultimele 6 luni de contract, atunci echipa roș-albastră ar fi judecată la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, riscând interdicții la transferuri și sancțiuni pecuniare. 

"Dacă ne înțelegem cu Gaz Metan, îl luăm din iarnă, dacă nu, îl luăm din vară. E sub contract până în vară cu Gaz Metan. Vom semna pe 3-4 ianuarie (n.r. - râde, lăsând să se înțeleagă că a semnat deja!). Dacă o să semnăm în ianuarie, eu le dau 100.000 de euro, mai mult nu le dau" Gigi Becali, pe 13 decembrie 2018

Citește și:

S-a întors RENEGATUL! Puștiul trimis de Becali să se antreneze pe câmp a revenit la FCSB după 8 ani » Bornele carierei lui Matei 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.