Campionate

Derapaj abominabil al unei vedete de la Bayern » A incendiat internetul cu un mesaj îngrozitor: "Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic!"

FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 ianuarie 2019

Franck Ribery, francezul de 35 de ani al lui Bayern Munchen, a șocat internetul astăzi după ce a postat un mesaj îngrozitor către contestatarii săi.

"În 2019, punem punctul pe «i.» Să începem cu invidioșii și haterii, care s-au născut doar datorită unui prezervativ rupt.

Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic! Nu vă datorez nimic, tot succesul i se datorează lui Dumnezeu, mie și apropiaților care au crezut în mine. Restul sunt doar pietricele în șosetele mele", a fost mesajul postat de Ribery pe Twitter, într-o postare care a fost redistribuită de 29 de mii de oameni în doar câteva ore.

Ribery a petrecut Revelionul în Dubai, postând pe rețele de socializare o poză cu o friptură acoperită cu aur care a costat 1200 de euro. Acesta a fost și motivul pentru care urmăritorii de pe Twitter au început să-l critice pe francez.

Vezi și: WOW! Fanii au fost șocați că Pochettino l-a introdus pe Kane, deși Tottenham avea 6-0 » Explicația antrenorului e însă o adevărată LECȚIE

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.