Stranieri

RĂZVAN LUCESCU LA PAOK // UPDATE Afacerea de 35 de milioane de euro se face în următoarele ore! Starul lui PAOK e la vizita medicală

FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 January 2019

Răzvan Lucescu (49 de ani) este aproape de o performanță senzațională în Grecia. Poate aduce titlul la PAOK Salonic după 34 de ani, dar pauza de iarnă îi poate încurca socotelile. 

UPDATE DUMINICĂ 17:00

Aleksandar Prijovic este astăzi în Dubai, unde efectuează vizita medicală. Transferul la Al-Ittihad se va face cel mai probabil mâine, sârbul urmând să primească 25 de milioane de euro în următoarele 4 sezoane și jumătate!

Știrea inițială

Sârbul Aleksandar Prijovic (28 de ani), golgeterul formației, nu a fost prezent la antrenament efectuat astăzi pe Toumba. Presa din Grecia dă ca și făcut transferul său la Al-Ittihad, în Arabia Saudită.

Formația din Orientul Mijlociu pregătită de Slaven Bilic este penultima în clasament, cu doar 6 puncte acumulate în primele 15 etape. 

Saudiții sunt dispuși să plătească 10 milioane de euro, cât e clauza de reziliere, anunță Gazetta.gr. Prijovic ar primi un salariu de 25 de milioane de euro în următoarele 4 sezoane și jumătate!

6.000.000 €este cota lui Prijovic conform transfermarkt.de

35de goluri în 56 de meciuri a marcat Prijovic pentru PAOK în prima ligă din Grecia

Ofertă și pentru Henrique

Brazilianul Pedro Enrique (28 de ani), împrumutat de PAOK la Astana până la finalul sezonului, nu s-ar mai întoarce la Salonic. Enrique le-ar fi transmis lui Răzvan și conducerii că vrea să meargă înapoi în țara natală.

Vezi și: 

Dezvăluiri HALUCINANTE din vestiarul lui United: Gary Neville pus să facă sex cu postere, jucători închiși în valize, tortură cu perii de sârmă! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.