Liga 1

Dinamo s-a săturat să-l aștepte! Încă un jucător adus de Rednic e aproape să fie dat afară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 ianuarie 2019

După Gregory Tade, un alt jucător adus de Mircea Rednic este la un pas să plece de la Dinamo fără să bifeze vreun minut în meciurile oficiale.

Ionel Dănciulescu, managerul lui Dinamo, a anunțat că este foarte posibil ca fundașul stânga albanez Naser Aliji, 25 de ani,  să plece în această iarnă.

"Probabilitatea e foarte mare ca Aliji să nu mai apară. Jucătorii care au venit în ultima perioadă au o clauză specială în contract şi dacă clubul nu e mulţumit de randamentul lor, vor pleca! Vorbim de cei noi veniţi. Cei vechi, care au plecat, n-au plecat cu mâna goală", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Aliji, care are și cetățenie elvețiană, a venit la Dinamo liber de contract și a fost prezentat pe 2 noiembrie, după ce în vară s-a despărțit de italienii de la Virtus Entella. Acesta a fost accidentat și nu a jucat niciun minut pentru Dinamo, plecând în Elveția pentru tratament.

De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern. Aliji a jucat în naționalele de juniori ale Elveției și are 11 meciuri pentru naționala de seniori a Albaniei.

Citește și:

Mircea Rednic îi curăță și pe Vlad Olteanu și Robert Moldoveanu! Prăpăd între jucătorii U21 + ce urmează în ședința de luni la Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.