Campionate

Primul transfer OFICIAL al celor de la Real Madrid și-a luat rămas bun de la foștii colegi: "Nu voi uita momentul în care toți jucătorii mi-au strigat numele"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 ianuarie 2019

Real Madrid l-a transferat pe Brahim Diaz (19 ani) de la Manchester City. Campionii Europei au plătit 17 milioane de euro în schimbul mijlocașului spaniol.

Brahim Diaz, unul dintre marile talente ale fotbalului iberic, a fost ochit de City în 2014, la doar 14 ani. Cetățenii au plătit în schimbul său 350.000 de euro celor de la Malaga. Diaz le-a mulțumit englezilor pentru încrederea acordată printr-un mesaj postat pe Twitter.

Mesajul complet

"Eram doar un copil când am ajuns în Anglia. Am aterizat împreună cu tatăl mama și cele 3 surori ale mele. Niciun membru al familiei nu știa engleză, dar fotbalul nu ține cont de limbă.

Am închis un capitol din viața mea. Vreau să le mulțumesc tuturor de la Manchester City, clubul care m-a transformat dintr-un copil într-un fotbalist profesionist.

Le mulțumesc tuturor antrenorilor, de la Academie până la prima echipă. Au crezut în mine, m-au susținut și în clipele grele și m-au ajutat să progresez.

Nu voi uita niciodată momentul în care toți jucătorii mi-au strigat numele în noaptea în care am eliminat Fulham din Cupa Ligii. Lucrurile astea vor rămâne mereu în inima mea", a scris Brahim Diaz pe Twitter.

5.000.000 €este cota lui Diaz conform transfermartk.de

214de minute a evoluat Diaz pentru Manchester City în actualul sezon, în Comunity Shield și Cupa Ligii Angliei

Vezi și: 

FOTO Gareth Bale nu a jucat în eșecul Realului, dar a atras furia tuturor fanilor » Gestul care i-a scos din minți

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.