Liga 1

Mircea Rednic o salvează pe Dinamo! Suma impresionantă pe care a virat-o de urgență în conturi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 ianuarie 2019

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, se implică din ce în mai mai mult în rezolvarea problemelor financiare ale clubului.

Din iulie 2018 până în prezent, Dinamo a încasat 2,2 milioane de euro, din drepturi TV și transferuri, dar clubul cheltuie anual 3 milioane de euro pentru plata salariilor și are nevoie de ajutor financiar, conform Prosport.

Mircea Rednic a băgat 200.000 de euro în conturile lui Dinamo. Această sumă ar trebui să o ajute pe Dinamo să depășească problemele financiare.

Decizia lui Rednic vine după ce Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, nu a mai vrut să mai bage bani la echipă, iar clubul este nevoit să se autofinanțeze.

Deși conducătorii clubului s-au lăudat de mai multe ori că echipe nu are probleme financiare, situația la Dinamo este alta. Șefii clubului au fost nevoiți să apeleze la Mircea Rednic. Deși Ionuț Negoiță nu dorea, Rednic a fost rugat să ajute clubul cu bani până la următoarea tranșă din drepturile TV, conducerea neavând altă soluție.

 

Gazeta Sporturilor a scris că Mircea Rednic se implică și a discutat despre aducerea unor investitori străini la Dinamo, printre care Pini Zahavi și Fali Ramadani (Detalii AICI)

Citește și: 

EXCLUSIV Cornel Dinu cheamă foștii jucători ai "câinilor" să salveze echipa lui Rednic: ”Ei trebuie să ajute Dinamo!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.