Liga 1

Becali are un adversar dur! Negocieri la sânge pentru jucătorul cerut de Teja "Dacă nu face un efort financiar, jucătorul stă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 ianuarie 2019

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate, Edi Iordănescu, managerul lui Gaz Metan, blochează transferul lui Iulian Cristea la FCSB.

La prezentarea de azi, Edi Iordănescu a anunțat că fundașul Iulian Cristea, 24 de ani, a semnat cu FCSB, fiind în ultimele luni de contract. Totuși, Iordănescu spune că echipa roș-albastră trebuie să mărească oferta dacă vrea să-l transfere pe Cristea acum.

"Există interes pentru mai mulţi jucători. Dacă putem să vorbim cineva concret, acela este Cristea, care din vară va fi jucătorul FCSB-ului. Dorim să ne câştigăm mai mult respect şi să se ştie că de la Mediaş nu vor pleca uşor jucători. Voi avea o discuţie şi cu jucătorul, dar dacă FCSB nu va face un efort financiar care să ne mulţumească, jucătorul va continua aici până în vară.

Mi-aş dori să nu mai pierdem jucători. În condiţiile în care vor apărea oferte, trebuie să înţelegem că suntem un club care trebuie să formeze, să producă şi să vândă jucători. Dacă nu vor apărea plecări, cred că cu încă 3-4 jucători suntem acoperiţi. Am încredere în acest lot", a declarat Edi Iordănescu la prezentarea la Gaz Metan, potrivit TV Digi Sport.

200.000 €e suma pe care Gaz Metan o vrea pentru Iulian Cristea

Citește și:

A plecat de la FCSB și îi înțeapă pe roș-albaștri: "Meritam mai multe şanse! Mi-aș fi dorit să joc contra lor"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.