Liga 1

ADRIAN MUTU la 40 DE ANI // EXCLUSIV VIDEO Cesare Prandelli, mesaj pentru copilul lui de suflet: "Serios, atât face?"

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 08 ianuarie 2019

Adrian Mutu împlinește astăzi 40 de ani. Italianul Cesare Prandelli ocupă un loc aparte în viața și în cariera fostului mare atacant român.

Antrenorul de 61 de ani, acum la Genoa, a fost omul care a știut ce să obțină de la român, amândoi scriind istorie și pentru Parma, și pentru Fiorentina. Italianul i-a transmis un mesaj special piteșteanului prin intermediul Gazetei Sporturilor. "Serios, atât face? Nu cred! El e mereu prea tânăr, așa va rămâne mereu", s-a amuzat reputatul tehnician atunci când a fost abordat.

"Toate cele bune, Adrian, la mulți ani! 40 de ani e o vârstă deosebită. Toate cele bune unui campion, un fotbalist cu care am avut o relație specială, a fost important pentru mine. Relația dintre noi a fost mereu una deosebită. Și așa va rămâne mereu.

Adrian este un prieten, unul dintre cei care n-au trădat relația noastră, îi doresc să sărbătorească alături de familie, cu toți prietenii. Consider că poate avea un viitor mare ca antrenor, este genul care are personalitate și carismă, se poate descurca în orice domeniu din fotbal", i-a transmis Prandelli din Italia.

Vezi și: 

Adrian Mutu, interviu EXCLUSIV la vârsta de 40 de ani: "Antonio Banderas ar putea juca rolul vieții mele" + despre eșecul transferului la Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.