Liga 1

Adi Mutu, necruțător în ziua în care a împlinit 40 de ani » S-a luat de conducerea lui Dinamo: "Mi se pare dramatic, e incredibil ce se întâmplă"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 ianuarie 2019

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Adrian Mutu, antrenorul echipei olimpice a lui Al-Wahda, a făcut o radiografie dură situației de la Dinamo, echipă unde a fost director general în sezonul 2016-2017.

"E incredibil ce se întâmplă la Dinamo! Mi se pare dramatic. Se întâmplă lucuri care nu ar trebui să se întâmple. La Dinamo ar trebui să fie un «wake-up call», să o ia de la zero cu alte personaje. E păcat de istoria echipei să se bată la retrogradare", a spus Adi Mutu, la TV Digi Sport, un atac evident asupra conducerii clubului. 

Pentru al doilea an consecutiv, Dinamo are șanse minime să prindă play-off-ul. "Câinii" sunt pe locul 11, cu 22 de puncte, cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat.

"Briliantul" a împlinit azi 40 de ani, prilej cu care a acordat un interviu extins Gazetei Sporturilor. Citește-l integral AICI!

Vezi și: Adrian Mutu, interviu EXCLUSIV la vârsta de 40 de ani: "Antonio Banderas ar putea juca rolul vieții mele" + despre eșecul transferului la Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.