Liga 1

EXCLUSIV Remaniere totală la Dinamo! Mircea Rednic a anunțat încă un jucător că nu se mai bazează pe el

FOTO: Cristi Preda

Articol de Victor Vrînceanu  —  marţi, 08 ianuarie 2019

În ziua în care Dinamo s-a înțeles cu scoțienii de la St. Mirren pentru împrumutul lui Mihai Popescu, Mircea Rednic a mai anunțat un jucător că nu mai intră în vederile lui pentru restul campionatului.

Conform surselor GSP.ro, fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, a fost înștiințat de "Puriu" că nu va face deplasarea în cantonamentul din Antalya. Asta în ciuda faptului că e singurul fundaș dreapta de meserie din lot și apărătorul care a greșit cel mai puțin în actualul sezon!

Fundașului nu îi va fi reziliat deocamdată contractul, oficialii echipei sperând să-l împrumute pe Corbu la altă echipă sau, în cel mai optimist caz, să obțină o sumă de bani de pe urma lui. 

12 meciuria bifat Corbu pentru Dinamo în actualul sezon

Giorgos Katsikas, Tomislav Gomelt, Sergiu Hanca și Mircea Axente sunt alți patru jucători care nu vor zbura alături de colegi în stagiul de pregătire din Antalya, însă situația acestora era pecetluită de mai multe zile.

Reunirea lui Dinamo va avea loc miercuri, 9 ianuarie, la Săftica. Echipa lui Rednic va efectua un singur stagiu de pregătire, în Antalya, între 11 și 25 ianuarie. În Turcia, "câinii" vor juca amicale împotriva lui Hajduk Split (13 ianuarie), FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) și Dinamo Moscova (23 ianuarie). 

Vezi și: EXCLUSIV Plecare de ultim moment de la Dinamo! Un titular semnează cu o echipă din Scoția!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.