Liga 1

EXCLUSIV Un atacant crescut de RB Salzburg vine în Liga 1! Are 194 de meciuri în prima ligă a Austriei și a semnat pe un an și jumătate

FOTO: Facebook

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 08 January 2019

FC Hermannstadt l-a achiziționat pe Daniel Offenbacher, de la Suduva. Mijlocașul de 26 de ani, cu 9 apariții în Europa League, a semnat azi un contract pe un sezon și jumătate.

Hermannstadt nu pierde timpul. La mai puțin de 24 de ore după ce au bătut palma cu fostul fundaș al lui Dinamo, Sergiu Popovici, sibienii au semnat azi, pe un an și jumătate, cu mijlocașul Daniel Offenbacher. Un număr 10 trecut pe la toate naționalele de juniori și de tineret ale Austriei, de la U16 până la U21, ce vine de la Suduva (Lituania). Crescut și debutat de RB Salzburg, jucătorul în vârstă de 26 de ani a mai evoluat la Blauweiss Linz, la Wienner Neustadt, la Sturm Graz și la Wolfsberger AC, de unde s-a transferat vara trecută în Lituania.

 

Mâine, potrivit președintelui Teodor Birț, sunt așteptați croatul Ivan Lendrici, anunțat dinaintea Crăciunului, și ultimul fotbalist din seria celor patru care vor întări echipa în 2019, numele lui nefiind cunoscut încă.

"Nu-i dezvălui numele, deocamdată. Din superstiție. Să treacă vizita medicală mai întâi, să ne convingem că e OK și apoi îl anunțăm. Nu vreau să pățim ca alții. Tot ce pot să vă spun e că și el, ca și ceilalți, va semna tot pe 18 luni și a mai jucat în România, la CFR Cluj și la ASA Târgu Mureș", a dezvăluit Birț. Noile achiziții vor fi prezentate oficial vineri, la ora 10:00. 

6meciuri a bifat Offenbacher în Lituania, la Suduva, reușind un gol și două pase decisive

194de meciuri, 14 goluri și 23 de assisturi are Offenbacher în Bundesliga austriacă. A evoluat și în Europa League: 8 apariții în preliminarii, una în grupe

"Rusu pleacă împrumut la Petrolul"

Birț a acceptat să vorbească și despre jucătorii de care clubul s-a despărțit sau de care încearcă să se despartă. "Bogdan Rusu s-a înțeles cu Petrolul, facem actele pentru un împrumut până la vară. Și pentru portarul Răzvan Began avem oferte de împrumut", a dezvăluit președintele sibienilor.

Lui Luis Ali, lui Jordan N'Kololo și lui Bruno Chalkiadakis le-au fost reziliate deja contractele, lucru care se dorește și în cazul lui Alexandru Curtean, trimis de mai multă vreme la echipa a doua. "O problemă avem cu Abdurahimi Besart, pe care Vasile Miriuță nu mai contează. El a jucat deja la două cluburi în acest sezon și conform regulamentului FIFA nu se mai poate transfera".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.