Tenis

VIDEO Simona Halep explică eliminarea de la Sydney și face un anunț excelent după primul meci din 2019: "E un semn minunat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 ianuarie 2019

Simona Halep (1 WTA) a fost eliminată în turul doi de la Sydney de Ashleigh Barty (15 WTA), scor 6-4, 6-4. Românca și-a felicitat adversara la conferința de presă de după meci și e fericită că n-a simțit dureri la spate.

"A fost un meci bun, după aproape 4 luni de când am jucat ultima dată, la US Open, un meci întreg. Cred că am fost la un nivel bun azi, nu am fost inspirată la unele puncte importante. Ea a jucat foarte bine, slice-ul ei a fost foarte bun azi. A meritat să câștige acest meci, dar și eu am fost foarte aproape să câștig. Am avut multe șanse să trec în avantaj, dar nu am putut. Simt că încă nu am ritmul necesar.

Ashleigh a jucat un un tenis bun azi, ea a jucat mereu un tenis bun contra mea, toate meciurile noastre au fost foarte disputate. Azi a fost un pic mai bună decât mine pentru că are, probabil, 10 meciuri mai mult jucate decât mine anul acesta, a fost mai bine pregătită decât mine.

Simona a vorbit și despre problemele cu spatele pe care le-a avut anul trecut: "Nu am simțit nicio durere azi, sunt fericită, e un semn minunat. Acum vreau să mă recuperez și voi vedea cum mă simt mâine dimineață, asta e important.

Mi-am asumat riscul, am luat o pauză mai lungă pentru că aveam nevoie, atât mental, cât și fizic, așa că nu am așteptări, am spus mereu asta. Nu mă pot aștepta să fiu la cel mai înalt nivel acum, nu am meciuri jucate, dar tenisul meu e bun, trebuie doar să cred mai mult în mine".

"E dificil să spun cât de departe pot ajunge la Melbourne, ținând cont că nu am meciuri jucate, nu am făcut o pregătire bună. Căldura nu e ușor de suportat, așa că merg acolo, voi încerca să joc mai bine decât azi și vom vedea" Simona Halep

"Condițiile au fost dificile și azi, vântul a fost foarte puternic și nu am putut să simt mingea mereu, dar am fost amândouă pe același teren, a fost greu pentru amândouă" Simona Halep

Citește și:

SIMONA HALEP, ELIMINATĂ DE LA SYDNEY // Reacția lui Ashleigh Barty după victoria în fața Simonei: "Pare că e o diferență foarte, foarte, foarte mare! Dar mi-am învățat lecția"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.