Liga 1

Un jucător umilit de Rednic a ajuns la o echipă din play-off: "Hagi dă șanse jucătorilor"

Articol de Alin Grigore  —  miercuri, 09 ianuarie 2019

Andrei Tîrcoveanu se poate considera un jucător norocos, deși nu s-a despărțit în relații bune cu cei de la Dinamo, după ce l-a criticat dur în public pe Mircea Rednic.

Mijlocașul în vârstă de 21 de ani s-a înțeles cu Viitorul lui Gică Hagi și urmează să semneze pe 4 ani și jumătate, anunță sursele GSP.ro.

"Totul e rezolvat, încă n-a semnat, dar zilele astea se va întâmpla și acest lucru. Transferul e rezolva în proporție de 99%. La Viitorul va avea șanse pentru că Hagi oferă credit jucătorilor tineri", spun surse din anturajul echipei lui Hagi.

Umilit de Rednic

Mijlocașul Andrei Tîrcoveanu a fost umilit de Mircea Rednic în mandatul trecut al antrenorului pentru că n-a semnat un contract de impresariat cu fiica lui, Luana.

Tatăl jucătorului povestea în GSP.ro: "Andrei a debutat la Dinamo la 17 ani, într-un meci cu FC Botoșani, într-o echipă mult mai bună decât cea de acum. După câteva meciuri a semnat un contract cu Giovanni Becali și din acel moment s-a terminat.

N-a mai existat pentru Rednic, n-a mai jucat deloc. A fost în cantonament în Cipru și a jucat bine, iar după un meci venise Negoiță. La o discuție cu Dănciulescu în vestiar, Rednic a spus: «Iar a venit Negoiță p-aici. Băga-mi-aș p**a a mai jucat și ăsta bine și acum trebuie să-l bag. Eu nu-i bag niciun copil, nu-i cresc eu copiii p-aici!». Și Andrei era în vestiar... ". Detalii AICI!

 

5 minutea jucat Tîrcoveanu pentru Dinamo în acest sezon de Liga 1 într-o singură partidă

2 echipe
are Andrei în CV: Dinamo și Gaz Metan. În sezonul trecut, la Mediaș, a fost în top 5 cei mai buni jucători conform notelor acordate de Gazeta Sporturilor

Clasament Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.