Handbal

FOTO Cristina Neagu a fost operată » Cum a decurs intervenția și mesajul transmis de handbalistă

FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 ianuarie 2019

Cristina Neagu (30 de ani) a fost astăzi operată la clinica profesorului Marc Martens, în Belgia. Românca a postat o imagine de pe patul de spital.

Neagu e optimistă după intervenție și speră să se refacă mai repede decât au estimat doctorii inițial, și anume 6 luni. Interul stânga de la CSM București a încărcat o fotografie imediat după operație, având alăturat mesajul: "M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine și de acum înainte cu toată forța spre revenire! Vă mulțumesc pentru mesaje și sprijin!".

Accidentată în cel mai prost moment

Cristina Neagu şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior, de această dată la genunchiul drept, în timpul meciului cu Ungaria de la Euro 2018. Era minutul 52 al partidei când Neagu a suferit ruptura şi a ţipat de durere în terenul advers.

A fost scoasă imediat cu targa de pe teren, iar în urma examinărilor medicale efectuate la Nancy, s-a ajuns la concluzia că are ligamentul rupt. "Am simţit imediat că lucrurile nu stau bine. Deşi toată lumea mă încuraja, că poate e doar o întindere şi nu e nimic grav, eu am ştiut de atunci că nu mai e nimic de făcut. Aveam experienţa primei accidentări la celălalt genunchi", a povestit în timpul Euro 2018, Cristina.

Vezi și: 

Surpriza începutului de an în handbal! O superjucătoare trecută pe la CSM a făcut anunțul azi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.