Liga 1

EXCLUSIV / FOTO Încă o achiziție la palatul lui Becali: s-a pozat la semnarea contractului și a postat imaginea pe net! Reacția lui Gigi pentru GSP.ro

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 09 ianuarie 2019

Iulian Cristea (24 de ani), noua achiziție din această iarnă a lui FCSB, s-a pozat la palatul lui Gigi Becali după semnarea acordului cu roș-albaștrii.  Telenovela însă continuă: ardelenii și bucureștenii nu au ajuns la un acord pentru transferul imediat al fundașului central. 

Decorul multor transferuri de răsunet din Liga 1 îl are acum ca personaj principal pe Iulian Cristea. Fratele acestuia a postat o imagine de la Palat, după semnarea acordului cu FCSB, în care a cenzurat documentele aflate pe birou.

Imaginea este făcută în urmă cu câteva zile, fundașul fiind în acest moment în cantonamentul medieșenilor, sub comanda lui Iordănescu jr. 


Iulian Cristea, stânga, alături de fratele lui

GIGI BECALI: "NU SUNT VACĂ DE MULS!"

Contractul pe care l-a agreat inițial Cristea e valabil de la 1 iulie. Ca să-l cedeze de acum, Gazul cere de două ori mai mulți bani decât vrea să dea Gigi.

"Băiatul a venit, a semnat contractul valabil din vară. Cei de la Mediaș vor să le dau 250.000 de euro ca să mi-l lase de acum, dar eu nu le pot plăti mai mult de 100.000. Becali nu e vacă de muls! Nu dau atâția bani pentru un fotbalist care mai are 3 luni de contract!", a declarat în această seară patronul FCSB pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

A semnat cu FCSB, s-a scumpit! Cum a iscălit contractul, cum a devenit mai greu de transferat + de ce se bucură MM

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.