Tenis

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Verdictul categoric al lui Darren Cahill când a aflat adversara Simonei Halep: "Va fi dur!"

FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 January 2019

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep, 27 de ani, 1 WTA, și-a aflat în această dimineață adversara din primul tur de la Australian Open. Jucătoarea noastră o va înfrunta pe Kaia Kanepi (33 de ani, 70 WTA).

Kaia Kanepi e vechiul coșmar al Simonei Halep, estona fiind cea care a eliminat-o pe Halep în primul tur de la US Open 2018, precedentul turneu de Mare Șlem, scor 6-2, 6-4.

Aflat în studioul Eurosport la tragerea la sorți, australianul Darren Cahill, ex-antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre partida fostei sale eleve cu Kaia Kanepi, pe care o consideră o adversară extrem de periculoasă. 

"Kaia Kanepi e o adversară dificilă, atunci când joacă bine poate bate pe oricine! A jucat bine la US Open, va fi un meci dur pentru Simona. Va fi un meci foarte greu!", a concluzionat Cahill, fostul antrenor al lui Halep, la microfonul Eurosport.

1-1e raportul meciurilor directe dintre Simona Halep și Kaia Kanepi. Cele două s-au mai întâlnit și la Doha 2014, când Simona s-a impus în trei seturi

Vezi și: 3 informații despre "zidul" Kaia Kanepi, adversara Simonei la Australian Open, care a năucit-o pe jucătoarea noastră la US Open

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.