Tragedie

Zmărăndescu pune degetul pe rană după decesul lui Simionov: ”România este o țară coruptă. Se dau grade și centuri cum se dădeau permisele de la Pitești”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 January 2019

Cătălin Zmărăndescu, luptător și fostă gardă de corp pentru Gigi Becali, a comentat decesul lui Tudor Simionov, canotorul român care a fost ucis într-un club de noapte din Londra, în noaptea de revelion, în timp ce păzea intrarea în club.

Zmărăndescu a aflat de la reporterii Libertatea.ro de moartea lui Simionov și a criticat modul în care se dau gradele, centurile și acreditările pentru luptători în România.

„Singurul lucru pe care pot să ți-l spun este că în România se dau grade și centuri și acreditări pe bandă rulantă, la fel cum se dădeau permisele la Pitești, înțelegi? Ăsta e singurul lucru pe care pot să-l spun eu despre România. În afară de faptul că România este o țară coruptă de la primul până la ultimul, în rest n-am ce să-ți spun, așa că… Atunci când trăiești într-un sistem corupt până-n măduva oaselor, totu-i corupt. Cam asta este!”, a spus fostul luptător pentru sursa citată.

”Nu m-am băgat în cluburi”

Zmărăndescu a mai declarat că nu îl cunoștea pe Tudor Simonov și a făcut o paralelă cu ce făcea el în Anglia: „Nu pot să comentez despre situația lui Tudor Simionov, nu-l cunosc pe băiat. Eu am fost ca sportiv în Londra, cu sala mea, la mine a fost altceva, nu m-am băgat cu cluburi, cu altceva. Nu m-am băgat în lumea asta și mi-am văzut de ale mele. A fi gardă de corp e una, a fi paznic la club e altceva. Sincer. Om de ordine, nu paznic. Bodyguard este impropriu spus, este gardă de corp. Ei au fost agenți de ordine acolo, din ce îmi spui”.

Zmărăndescu are în prezent o sală la Târgoviște, unde antrenează luptători și își împarte timpul între antrenamente și fiica lui Matilda, în vârstă de 7 luni.

Citește și:

Tudor Simionov, EROUL român ucis la Londra, a fost canotor la clubul Dinamo! Avea în palmares o medalie europeană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.