Liga 1

Dinamo îl ia în râs Gigi Becali: "E foarte apăsat de scenografia cu «Doar Dinamo Bucureşti» şi din cauza asta a zis că vrea să ne distrugă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 ianuarie 2019

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, s-a enervat teribil când a auzit că Gigi Becali vrea să-l ia din nou pe Dan Nistor și i-a răspuns dur patronului de la FCSB, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro.

"Din nou i-a făcut ofertă lui Nistor? Să ne arate şi nouă oferta către club că aşa toată lumea vorbeşte, nu v-aţi obişnuit cu dânsul. Domnul Gigi Becali este foarte apăsat de această scenografie cu «Doar Dinamo Bucureşti» şi a zis că din cauza acestei scenografii a zis că vrea să o distrugă pe Dinamo...

Şi pe Zlatinski l-a transferat doar ca să nu îl ia Dinamo. Lui Zlatinski i-am dat un telefon să vină la noi, Gigi Becali a aflat, l-a transferat şi acum nu ştie cum să scape de el", a spus Becali la ProSport Live.

Dan Nistor (30 de ani) a mai fost implicat în discuții cu FCSB, în debutul sezonului actual. Mutarea nu s-a concretizat, dar a dus la ruptura dintre Florin Bratu și Dinamo. 

 Citește și:

Cum tratează Dan Nistor oferta de la FCSB + Căpitanul nu e la curent cu noile transferuri: "Băiatul blond e portar, nu?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.