Liga 1

EXCLUSIV Sergiu Hanca și-a găsit echipă » Diseară semnează contractul!

Sergiu Hanca

Articol de Victor Vrînceanu  —  Thursday, 10 January 2019

Aventura lui Sergiu Hanca la Dinamo se încheie în mod oficial azi, fotbalistul urmând să plece de la formația roș-albă după aproape trei ani petrecuți în "Ștefan cel Mare".

Mijlocașul de 26 de ani va semna cu Cracovia, locul 9 în prima ligă din Polonia. 

Fotbalistul primise din partea clubului o hârtie prin care se poate transfera, până pe 20 ianuarie, la orice echipă contra sumei de 60.000 de euro.

Formația poloneză a intrat pe fir, iar Hanca pleacă în Polonia în această seară pentru parafarea contractului.

Ruptura dintre Hanca și Dinamo s-a produs în luna decembrie a anului trecut, când, la partida cu Astra Giurgiu, 1-4, soția acestuia a fost agresată verbal în tribune de mai mulți dinamoviști. Mijlocașul nu a mai dorit sub nicio formă să continue la echipa sa de suflet, despre care a spus că "a murit" după derularea acelor evenimente regretabile.

În tricoul lui Dinamo, unde a ajuns de la ASA Târgu Mureș în iarna lui 2016, Hanca a bifat 20 de goluri și 22 de pase decisive în 108 de meciuri în toate competițiile. A câștigat Cupa Ligii în 2017 și a pierdut contra CFR-ului, la penalty-uri, finala Cupei din 2016.

Vezi și: EXCLUSIV Care e suma pentru care Hanca poate pleca de la Dinamo! Jucătorul are două posibilități, dar și un TERMEN LIMITĂ

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.