Liga 1

Veste-șoc: atacantul dorit de Gigi Becali, arestat pentru posesie de droguri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 ianuarie 2019

Atacantul camerunez Anatole Abang, 22 de ani, fost în Liga 1 la Astra, a fost arestat pe 5 decembrie în New Jersey, în apropiere de New York, pentru posesie de marijuana.

Presa din America anunță că la mai puțin de 24 de ore după ce și-a prelungit contractul cu New York Bulls, Abang și încă un bărbat au fost opriți pe o stradă din New Jersey, iar în mașina lor, poliția a găsit o cantitate de marijuna.

În New Jersey, marijuana nu este legală, iar Abang va fi judecat pe 26 februarie. Riscă inclusiv să-și piardă dreptul de a primi viza de ședere în State. 

Abang, ACUZAT DE FURT îN LIGA 1

În sezonul trecut al Ligii 1, la Astra, Abang a fost acuzat la jumătatea lunii mai că ar fi furat 1.100 de lei colegilor și le-ar fi fotografiat cardurile.

Printre tranzacțiile încercate de Abang de pe cardurile colegilor s-au numărat bilete de avion la Turkish Airlines, ceasuri de 4000 de euro și haine foarte scumpe. Totuși, el n-a apucat să se bucure de aceste bunuri pentru că i s-au cerut parolele cardurilor și tranzacțiile nu s-au mai realizat.

GIGI BECALI L-A VRUT ÎN 2018

În vara lui 2018, Gigi Becali l-a vrut pe Abang la FCSB. "Îl iert că e cleptoman. Își face bine crucea, ați văzut că e ortodox", spunea finanțatorul roș-albaștrilor . Mutarea nu s-a mai făcut după intervenția lui Edward Iordănescu, care l-a pregătit pe camerunez la Astra. Acesta l-a sfătuit pe Becali să nu-l cumpere pe Abang, explicându-i lui Gigi că are grave probleme comportamentale. 

5 goluria în 26 de meciuri la Astra a reușit Abang în sezonul 2017-2018

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.