Liga 1

ANDREI CRISTEA LA CS U CRAIOVA // Transferul lui Andrei Cristea în Bănie naște speculații: „Vrem să ne ajutăm reciproc. Iașiul să intre în play-off”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 ianuarie 2019

Marcel Popescu, președintele celor de la CS U Craiova, a confirmat transferul lui Andrei Cristea (34 de ani) în Bănie. La schimb, oltenii i-au cedat împrumut până la vară pe stoperul Florin Gardoș (30 de ani) și mijlocașul ofensiv Andrei Burlacu (21), cu opțiune de transfer definitiv din vară. 

”Știm de 3 săptămâni că Andrei Cristea vrea să vină la Craiova. Nu știu ce a discutat el cu FCSB, nu e treaba noastră. A venit la noi, are un contract pe un an și jumătate. Gardoș și Burlacu merg acolo până la vară. Nu înseamnă că se întorc obligatoriu la noi.

Vrem să avem o colaborare bună cu o echipă dintr-un oraș universitar, care culmea, mai are și culorile noastre. Vrem să ne ajutăm reciproc, Iașiul să poată juca cu șanse reale de a intra în play-off”, a declarat Marcel Popescu la TV Digi Sport. 

Întrebat dacă această colaborare nu ar putea naște speculații, președintele oltenilor a fost clar. 

”Vremurile alea sunt apuse. Bănuieli pot avea și eu, dar până nu am dovezi, trebuie să mi le țin doar pentru mine. Dacă lucrurile astea s-ar fi întâmplat cu o echipă practic calificată în play-off, puteau exista speculații. Anul trecut, Poli Iași și-a câștigat locul cu o conjunctură stranie, au pierdut, dar au ajuns unde și-au dorit”, a replicat Marcel Popescu. 

„Andrei Cristea este un jucător foarte bun. Vârstă nu poate fi o problemă. Avem exemplul lui Teixeira, care își face treaba excelent”Marcel Popescu

CS U Craiova este a treia în Liga 1, la 8 puncte în spatele liderului CFR CLuj. Poli Iași este pe 9, la 3 puncte de Astra Giurgiu, ocupanta ultimului loc care asigură accederea în play-off.

Vezi și: 

CS U Craiova a anunțat programul amicalelor din această iarnă! Oltenii vor sta într-un adevărat paradis

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.