Liga 1

FCSB // Nicolae Dică și greșeala fatală care l-a costat postul la FCSB: „Nu poți fi așa în vestiar!”

Nicolae Dică a avut o relație apropiată cu jucătorii săi // FOTO:GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 ianuarie 2019

Nicolae Dică, 38 de ani, a fost demis la finalul anului trecut de la FCSB, iar Mihai Stoichiță, directorul sportiv de la FRF, a vorbit despre cauzele care au dus la debarcarea antrenorului. 

Oficialul Federației îi reproșează lui Dică faptul că s-a apropiat prea mult de jucători, știrbindu-și astfel din autoritatea vestiarului. 

„Nicolae Dică aici a greșit, că s-a apropiat prea mult de jucători! Nu poți fi «Nick» în vestiar, niciodată. A pierdut din autoritate!

În vestiar nu este democrație, ci autocrație. Eu am avut parte de antrenori care au codus și care nu s-au lăsat conduși de vestiar. La Steaua au fost prea multe conflicte, cu Alibec, cu Budescu. Trebuie să te pună pe gânduri aceste lucruri. Dică aici a greșit”, a spus Stoichiță, la TV Digi Sport.

Nicolae Dică a petrecut un an și jumătate pe banca celor de la FCSB, perioadă în care nu a câștigat nici măcar un trofeu.

Vezi și: Teja n-a fost jucător, dar a pregătit fotbaliști » Cum a alcătuit antrenorul FCSB-ului cele două echipe din vedete cu care a lucrat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.