Liga 1

FCSB // Din Spania, steliștii trimit un mesaj categoric rivalei CFR: „Pe o scară de la 1 la 10, acestea sunt șansele noastre să luăm titlul”

Dragoș Nedelcu se pregătește intens în cantonament // FOTO: Cristi Preda

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Dragoș Nedelcu, 21 de ani, mijlocașul defensiv al celor de la FCSB, a vorbit din cantonamentul roș-albaștrilor din Spania despre șansele echipei la titlu. Optimist și extrem de motivat, fotbalistul e sigur că FCSB va reuși să o detroneze pe CFR Cluj. 

„Pe o scară de la 1 la 10, în acest moment avem șanse de 9 să luăm campionatul! Sunt patru formații care în acest moment se luptă la titlu: noi, CFR, CS U Craiova și Viitorul.

Se poate spune că în acest moment CFR e favorită, dar, cu siguranță, dacă vom câștiga următoarele 15 meciuri vom lua primul loc. Exisă o supărare că am ratat în ultimii ani titlul, dar eu cred că am învățat din greșelile trecutului”, a spus Dragoș Nedelcu, pentru GSP.ro. 

Vezi și: FCSB a început pregătirea în Spania! GALERIE FOTO + VIDEO: se antrenează lângă vedetele celor de la Borussia Dortmund + surpriza uriașă pregătită jucătorilor lui Teja

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.