Liga 3

RAPID // A jucat la Steaua și azi s-a înțeles cu giuleștenii + Anunț bombastic al șefilor clubului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Rapid, liderul seriei a II-a din Liga 3, a anunțat astăzi cel de-al doilea transfer al iernii. Mijlocașul Alin Turbatu, 19 ani, fost la CSA Steaua, s-a înțeles cu formația lui Daniel Pancu.  

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid, este o echipă foarte mare, cu o galerie foarte frumoasă, și sper să reușim împreună să realizăm toate obiectivele clubului, iar în vară să ne bucurăm de promovarea în liga secundă”, a spus Alin Turbatu pentru fcrapid.ro.

Alin Turbatu, al doilea transfer al iernii după Cătălin Oanea, a mai evoluat la Regal Sport, CSA Steaua și CSM Oltenița, echipă de Liga 3 pentru care a înscris de trei ori în acest campionat.

Site-ul oficial al giuleștenilor a venit și cu un anunț bombastic despre viitoarele transferuri: "Pe lângă Oanea și Turbatu, în perioada următoare lotului rapidist i se vor alătura și alți jucători de mare valoare”. 

Rapid și-a stabilit primele amicale

Giuleștenii antrenați de Daniel Pancu vor efecuta stagiul de pregătire în rând cu echipele din Liga 1, în Antalya.

Pe site-ul oficial al echipei au fost anunțate primele două adversare din cantonament: Rapid o va înfrunta pe 8 februarie pe Akademia Grosics Szeged, locul 2 în Liga 3 din Ungaria, următorul test de verificare urmând să aibă loc pe 13 februarie, împotriva lui NK Jedinstvo Bihac, locul 3 în liga secundă din Bosnia.

Vezi și: EXCLUSIV / OFICIAL Clubul de tradiție și-a recuperat palmaresul și își schimbă denumirea! » Primele reacții oficiale: "Vă anunțăm cu bucurie că s-a rezolvat"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.