Liga 1

Jucători contra antrenor

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Chiar Rednic a recunoscut, indirect, că nu se mai simte stăpîn pe vestiar: "Le-am zis jucătorilor înainte să plecăm la Constanţa, pentru meciul cu Unirea, să-mi spună în faţă dacă nu mă mai vor. N-are rost să sacrificăm obiectivele clubului. Ei mi-au spus că nu vor să plec, altfel nici nu mai făceam deplasarea pentru jocul de Cupă! Şi totuşi, a ieşit ce-a ieşit". La Constanţa, execuţiile greşite ale alb-vişiniilor erau însoţite de urale ale fanilor! "Sîntem alături de voi!", au strigat suporterii către jucători, convinşi fiind că cei din teren încearcă să-l debarce pe antrenor.

Susţinut de Copos
Singurul care-l mai susţine pe antrenor, cel puţin de faţadă, e patronul. Rednic şi Copos au discutat miercuri noapte pînă spre dimineaţă. Concluzia patronului e şi ea bulversantă: "Nu-mi explic cum formaţia care practica în tur cel mai bun fotbal a ajuns în criză şi nici nu văd soluţii ca să depăşim momentul! Sîntem lamentabili! Avem două meciuri jucate, un rezultat prost şi unul groaznic. Dar e exclus ca Mircea Rednic să fie debarcat. Se apropie vara, însă la Rapid nu va fi nici o furtună".


70 la sută dintre suporterii care au votat pe rapidisti.ro cred că jucătorii l-au sabotat pe Rednic în meciul cu Urziceni

"Să plece!"
Suporterii l-au luat iar la ţintă pe Rednic. "Le-am plătit autocarele ca să vină la meciuri, numai un prost ca mine putea face asta", a zis antrenorul la Fanatik Show. "Degeaba încearcă el să ne agaţe, nu ne-a dat nici un ban şi, pentru că a minţit, o să-l contestăm la fiecare meci de-acum încolo, pînă pleacă!", au replicat liderii fanilor.

"E lucrat de jucători"
Ce spun fostele glorii? "Îl lucrează jucătorii. Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face Mircea ar fi să plece acum, să-şi dea demisia!", crede Lupu. Liţă Dumitru nu crede că giuleştenii vor depăşi momentul prost. "E foarte posibil ca echipa să nu fi vrut să joace cu Urziceniul, dar marea problemă e că nici n-au valoare jucătorii! Rednic l-a adus pe Leonard, care o avea palmares, dar nu mai poate. Altfel nu ajungea în România! Iar de Maftei nu zic să se lase de fotbal, dar mie nu-mi place şi s-ar găsi variante mai bune pentru postul de fundaş central!", a declarat la Ştirile Sportive ale Antenei 1 fostul căpitan al giuleştenilor.

"Nu iau comisioane!"
Acuzat de Măldărăşanu şi de Burdujan că-i protejează pe jucătorii străini din echipă, din transferurile cărora ar fi primit comision, Rednic se apără: "E o imagine greşită, creată artificial! N-am luat nici un euro niciodată, eu am prieteni, foşti fotbalişti ajunşi impresari, şi e normal să vorbesc cu ei ca să aduc cei mai buni jucători, de care am nevoie. Dar atît! Nu sînt antrenor-impresar!".

Episoade care ilustrează răceala dintre Rednic şi jucători
- Jucătorii spun că sînt timoraţi de criticile repetate ale antrenorului: "Nu putem juca aşa, cu el zbierînd întruna de pe bancă! Ne face în toate felurile, nu mai ştim ce să facem".
- În cantonamentul din Portugalia, Rednic a plecat cu o zi mai devreme decît echipa, ca să negocieze în Belgia transferul lui Salou. Fotbaliştii nu fuseseră anunţaţi şi au rămas "mască" văzînd că antrenamentul e condus de Marian Rada: "Rednic a plecat în România? Aaa, e în Belgia?! Incredibil! Da' cine naibii mai vine?!".
- Conflictul pe care Coman şi Marius Constantin l-au avut în cantonamentul din Portugalia a fost soluţionat de antrenor cu o amendă pentru fundaş şi promisiunea că "n-o să mai joci niciodată!". "Nu-l agreează pe Marius pentru că-l consideră tare în gură, iar Rednic nu suportă asta. Va face orice ca să-l <>!", a explicat unul dintre jucători.

6 e numărul jucătorilor cu care Rednic a intrat în conflict deschis pînă acum: Mazilu, Măldărăşanu, Marius Constantin, Burdujan, Emil Dică şi Buga

Traseul incredibil al banderolei
Cum a ajuns semnul liderului din teren al giuleştenilor lîngă prosopul de lîngă bară? Înlocuit, Pancu i-a lăsat banderola lui Emil Dică. Mijlocaşul a încercat să i-o paseze lui Marius Constantin, care a refuzat-o în primă fază, apoi a luat-o şi i-a aruncat-o lui Coman. Portarul a pus banderola în spatele porţii şi acolo a rămas!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.