Liga 3

Război la Craiova! Marcel Pușcaș iese la atac: „Noi suntem Universitatea și vrem să jucăm pe «Central»! Am oferit bani și am fost refuzați”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 ianuarie 2019

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova 1948, a vorbit despre situația echipei lui Adrian Mititelu și a criticat faptul că Primăria Craiova nu lasă clubul să joace pe noul „Ion Oblemenco”.

Marcel Pușcaș a spus că FC U Craiova 1948 a făcut cerere să joace pe stadionul „Ion Oblemenco” și că Mititelu ar fi fost dispus să plătească 8.000 de euro pentru chirie, dar a fost refuzată.

„ Am acceptat proiectul Universității Craiova pentru că e vorba despre o echipă de tradiție, cu suporteri, care vrea să revină cât mai repede în Liga 1. Acum avem buget cel puțin de Liga 2 și sper să și promovăm. Adevărul este de partea lui FC Universitatea Craiova. Acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul. Sunt procese pe rol, așa că instanța își va spune cuvântul și va decide cine este Universitatea Craiova! Eu spun însă că Universitatea Craiova suntem noi! Sunt convins de asta.

În tur am jucat la Severin, vom vedea în retur ce vom face. Nu mi se pare normal ca noi să nu jucăm pe stadionul din Craiova. Suporterii vor să-și vadă echipa pe «Central», nu în altă parte. Răspunsul oficial a fost tăcerea. Este și un proces pe rol pe speța asta. Este un bun public. În plus, Primăria Craiova poate fi trasă la răspundere pentru că a refuzat să ia fonduri. Este un bun al comunității.

Noi am dorit să jucăm la Craiova, am oferit și bani, dar nimeni nu ne-a băgat în seamă. Adrian Mititelu a investit în fostul stadion Oblemenco și în baza de pregătire. Nu știu cine la cine e dator. Acum sunt multe procese pe rol și nu știu ce va fi în prinvința întregului cotext”, a declarat Marcel Pușcaș la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.