Amicale

DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2 // Jucătorul cu care și-a pierdut răbdarea Mircea Rednic contra lui Hajduk Split: „Joci numai în exterioare și devieri, numai la ei dai mingea”

+13 Foto
Dinamo - Hajduk Split // FOTO: hajduk.hr

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 ianuarie 2019

Dinamo a fost învinsă de Hajduk Split cu 0-2 în primul amical al stagiului de pregătire din Antalya. Mircea Rednic a rulat lotul și le-a dat șanse și celor patru jucători luați în cantonament de la echipa U19 a clubului. 

Din păcate pentru dinamoviști, mijlocașii Aleksandru Longher, Geani Crețu, Cătălin Măgureanu (toți în vârstă de 18 ani) și atacantul Gabriel Răducan (18 ani), rulați pe parcursul celor 90 de minute, nu s-au evidențiat prea mult.

În plus, Cătălin Măgureanu, trimis pe teren în repriza secundă, l-a scos din minți pe Mircea Rednic în ultimele minute ale partidei.

Enervat de modul în care mijlocașul a gestionat o fază de atac, „Puriul” a țipat la propriul jucător:„Măgureanule, joci numai în exterioare și devieri și dai mingea numai la ei”.


*Golul 1: (VIDEO la minutul 13:30)
**Golul 2: (VIDEO la (VIDEO la 1:41:00)

Următoarele amicale sunt pe 16 ianuarie cu Sion (Elveția), pe 20 ianuarie cu FK Liepaja (Letonia) și pe 23 ianuarie cu Dinamo Moscova (Rusia).

Vezi și: DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2 // 4 concluzii după primul amical al lui Dinamo: cine s-a remarcat, unde au impresionat „câinii” + tinerii l-au dezamăgit pe Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.