Amicale

DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2 // Nicăieri ca la Dinamo! Declarație amuzantă a căpitanului-surpriză desemnat de Mircea Rednic: „Adevărul e că nici nu știu numele tuturor”

Ioan Filip, în dreapta, a purtat banderola la amicalul cu Hajduk // Sursă foto: hajduk.hr

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 13 January 2019

Dinamo n-a avut nicio șansă în primul amical din această iarnă, „câinii” fiind învinși clar de Hajduk Split, 0-2.

Mircea Rednic a surprins la testul de azi, alegând să-i ofere banderola mijlocașului Ioan Filip, 29 de ani, primul transfer realizat de Dinamo în această iarnă. Fost campion cu Oțelul, acesta a trasat concluziile după eșecul cu Hajduk, oferind și o declarație amuzantă. 

„Contează şi scorul pentru moralul nostru, dar cea mai importantă a fost mişcarea.  Terenul a fost bun, ne-am mişcat bine cu o echipă bună, de tradiţie. Cred că a fost un antrenament bun. Este un sentiment frumos să port banderola, pentru că este o echipă mare şi să fiu şi căpitan este o onoare mare pentru mine.

Suntem mulţi jucători noi în echipă, trebuie să ne omogenizăm mai bine. Avem o perioadă scurtă să facem acest lucru, nu trebuie să ne găsim alibiuri şi să încercăm să ne închegăm cât mai repede. Adevărul este că nu ştiu numele tuturor, dar o să avem două săptămâni aici în cantonament şi o să ne învăţăm unii pe alţii”, a declarat Ioan Filip, la TV Telekom Sport.

Vezi și: DINAMO - HAJDUK SPLIT 0-2 // 4 concluzii după primul amical al lui Dinamo: cine s-a remarcat, unde au impresionat „câinii” + tinerii l-au dezamăgit pe Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.