Liga 1

EXCLUSIV Ladislau Bölöni: „Doar am citit despre Ianis Hagi, nu duce el fotbalul mai departe” » Singurul român pe care îl apreciază: „E de 7”

Ianis Hagi e considerat unul dintre cei mai valoroși tineri fotbaliști români // FOTO:GSP

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 14 ianuarie 2019

Ladislau Bölöni, 65 de ani, antrenorul lui Royal Antwerp, a acordat un interviu senzațional Gazetei Sporturilor, în care a vorbit despre starea actuală a fotbalului românesc. 

Bölöni le-a făcut o scurtă radiografie lui Răzvan Marin, 22 de ani, mijlocașul lui Standard Liege, dar și lui Ianis Hagi, 20 de ani, unul dintre cei mai promițători fotbaliști români. 

- Domnule Bölöni, ce Răzvan Marin prinde în Belgia?
- Are calități. Ieșind din centrul de copii de la Hagi a reușit să-și ridice nivelul, s-a folosit de un moment mai slab al lui Standard Liege să apară și după aceea să se mențină. Are perseverență. Este de nota 7 aproape tot timpul, constant bun.

- Există vreun fotbalist român care să vă placă?
- Nu cunosc prea mulți. Voila, pe Răzvan Marin l-aș lua la mine. Mi-a mai plăcut Florin Andone. Echipa națională stă bine și la portari. Pe Chiricheș l-aș fi luat și eu acum ceva vreme, dar acum e mai mult accidentat.

- L-ați văzut pe Ianis Hagi?
- Nu. Doar am citit despre el.

- Credeți că va duce fotbalul mai departe?
- El nu duce fotbalul mai departe, Ronaldo și Messi duc fotbalul mai departe.

- Numele familiei să-l ducă.
- (râde) Sigur va duce, că e moștenitor. Sper să ducă numele lui Gică Hagi mai departe. Mi-a vorbit frumos Mirel Rădoi despre echipa lui, mi-a spus trei, patru jucători, cei mai buni, și a fost și Ianis enumerat.

Citește aici integral interviul devastator acordat de Ladislau Boloni Gazetei Sporturilor: "Cum să fie Simona ca Nadia?! Și Hagi ce-a câștigat? Ce exagerări de «Regi» și de «Briliante!»”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.