Box

VIDEO Benny Adegbuyi a răspuns atacurilor lui Daniel Ghiță: „Probabil a rămas fără bani și încearcă să ne atace pe mine și pe Moroșanu”

Benny Adegbuyi în studioul GSP LIVE

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 January 2019

Luptătorul Benny Adegbuyi (33 de ani) a răspuns atacurilor lui Daniel Ghiță la adresa sa în cadrul emisiunii GSP LIVE.

„Cred că Ghiță vrea să facă show când mă atacă. El a fost un sportiv foarte bun, a fost primul român care a ajuns la nivelul la care sunt eu acum. A avut o pauză de 4 ani și acum probabil și-a dat seama că a rămas fără bani sau nu știu ce s-a întâmplat. A încercat să ne atace pe mine și pe Moroșanu, dar eu nu i-am dat replica.

Eu nu cred că meciul dintre Ghiță și Moroșanu va avea loc. Sunt prea multe pretenții din partea lui Ghiță, Moro e și el acum într-un show TV.

Mă simt frustrat când văd mesajele lui Ghiță la adresa mea, pentru că se muncește foarte mult. Eu nu am ce învăța de la Ghiță. Ca sportiv a fost perfect, dar acum demonstrează că nu e și nu a fost”, a declarat Benny Adegbuyi la GSP LIVE.

„Cea mai penibilă finală din istoria kickboxingului mondial!
Jamal vs. Benny 2018!  Să te umilească unul cu o singură mâna și să te facă knockout după ce a luptat trei meciuri cu o mâna ruptă... nu poți să spui că ești cel mai bun. Doar la încasat cu o singură mână!”
Daniel Ghiță, într-o reacție în urmă cu două zile la adresa lui Benny Adegbuyi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.