Liga 1

Alexandru David a anunțat „momentul zero” la Dinamo + Noile transferuri pregătite pentru Rednic

Alexandru David în studioul GSP LIVE

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 January 2019

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a anunțat că alb-roșii vor mai aduce jucători în următoarele zile până la reînceperea campionatului și anunță „momentul zero” la echipă.

„Vor mai veni fotbaliști. Suntem în discuții avansate cu mai mulți jucători, pe care-i așteptăm să vină și să treacă prin toate etapele pentru a semna contractele.

În acest moment nu există pista Felgueiras la Dinamo. Vorbim cu alți portari. Sunt sigur că într-o săptămână vor veni jucătorii doriți de Rednic”, a spus Alexandru David.

ALEXANDRU DAVID: „CE ÎNSEAMNĂ NEW DINAMO?”

„Toți ne dorim accederea în play-off, dar trebuie să fim realiști. Sunt șanse mici, dar sperăm la un miracol. Nimeni nu digeră foarte bine situația în care suntem. Ăsta e motivul pentru care mulți jucători au plecat de la Dinamo. Acum e «momentul zero». Treaba cu New Dinamo n-am inventat-o noi, ci presa. Ce înseamnă New Dinamo?!”, a adăugat David la Pro X.

BURSA TRANSFERURILOR

DINAMO 
- antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
- veniri: I. Filip, Montini, Ait Atamne, Aliji, Simon Zenke, Mustoe, Jaadi (liberi)
- plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav (contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli)

Citește și:

EXCLUSIV // VIDEO Atacant angolez pentru Rednic » Alexander Christovao face azi vizita medicală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.