Tenis

NADAL LA AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Rafael Nadal a trezit din somn un jurnalist care a adormit la conferință: „Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu” :)

Rafael Nadal în timpul conferinței de presă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 ianuarie 2019

Rafael Nadal a început perfect turneul de la Australian Open și l-a învins în runda inaugurală pe James Duckworth, reprezentantul țării gazdă, scor 6-4, 6-3, 7-5. Un moment amuzant a avut loc la conferința de după meci.

Jucătorul din Spania răspundea la întrebări și a observat în sală un jurnalist italian care ațipise. L'Equipe a scris că probabil ziaristul nu se acomodase cu fusul orar, iar Nadal a avut o reacție care a stârnit hohote de râs: „Nu e nimic interesant astăzi”.

Jurnalistul s-a trezit imediat când a auzit reacția colegilor săi din sală, iar Rafa și-a continuat recitalul: „Buongiorno, Ubaldo. Da, da, ştiu că ţi-ai închis ochii să te concentrezi mai bine la ce spun eu”.

Nadal are un titlu la Australian Open, obținut în urmă cu 10 ani, iar în turul doi îl va întâlni pe australianul Matthew Ebden (48 ATP), care l-a învins pe neamțul Jan-Lennard Struff (51 ATP), scor 1-6, 6-4, 6-3, 6-4.

vezi și:

FOTO S-a întors! Victorie solidă pentru Rafael Nadal la primul meci după pauza de 4 luni » Cu cine joacă în turul II la Australian Open

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.