Box

BENNY ADEGBUYI - BADR HARI // VIDEO » Românul anunță că va avea un meci uriaș în acest an!

Badr Hari reușește o lovitură devastatoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 ianuarie 2019

Luptătorul Benjamin Adekunle Miron "Benny" Adegbuyi (33 de ani) a anunțat în emisiunea GSP LIVE că anul acesta sunt șanse foarte mari să se lupte cu legendarul Badr Hari.

„E posibil un meci cu Badr Hari. Am înțeles că a semnat iar un contract. Toată lumea vrea să-l bată. Eu fiind pe locul 3 în momentul de față, Badr Hari va avea nevoie de câteva meciuri pentru a se lupta cu mine.

Știu de la managerii mei că un meci cu el e posibil în 2019. Badr Hari e unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume. Și-a creat un brand. Îmi doresc un meci cu el. Ar fi ceva minunat pentru fanii din România. Îmi doresc o revanșă cu Jamal”, a declarat Benny la GSP LIVE.

Badr Hari (34 de ani) are o rată a KO-urilor de aproape 80%, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv în ring.

Medaliat de regele Marocului, acesta a ţinut prima pagină a ziarelor din Olanda şi pentru relaţia cu Estelle Cruyff, nepoata legendarului fotbalist al Barcelonei, dar şi pentru diversele scandaluri în care a fost implicat.

Vezi și:

VIDEO Benny Adegbuyi a răspuns atacurilor lui Daniel Ghiță: „Probabil a rămas fără bani și încearcă să ne atace pe mine și pe Moroșanu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.