Diverse

Cornel Dinu a dat de gol un șef dinamovist: "A cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu un manechin care a fost cu Ruud Gullit"

Cornel Dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 ianuarie 2019

Cornel Dinu a acordat în urmă cu câteva zile un interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a făcut mai multe dezvăluiri incendiare, una dintre acestea fiind probabil despre Cristi Borcea, fost acționar dinamovist.

„Mister” a dezvăluit că, după transferul lui Adrian Mutu la Inter Milano, un reprezentant al clubului Dinamo a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu un manechin.

„Alt lucru interesant pe care mi l-a mai comunicat prietenul meu a fost că unul dintre cei doi reprezentanți ai clubului Dinamo care au fost la Milano a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu un manechin care a fost cu Ruud Gullit înainte. SISDE (n.r. SRI-ul italian) a filmat și înregistrat paranghelia”, a spus Cornel Dinu pentru GSP.ro.

Citește tot interviul cu Cornel Dinu:

EXCLUSIV Cum au dispărut 4,5 milioane $ de la Dinamo » Cornel Dinu face dezvăluiri-ȘOC din culisele transferului lui Mutu la Inter: "Becali i-a trimis soției mele 100.000 $ din banii ăia dubioși. Știa că eu nu primesc"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.